Home » Over ons

Over ons

Ruysdael Schilderwerken is opgericht in 2007. Wij zijn een klein en flexibel bedrijf met korte lijnen en één aanspreekpunt.

Onze werkwijze

Na een oriënterend gesprek inventariseren wij het uit te voeren werk. Wij noteren alles wat voor u van belang is op een opnameformulier. U ontvangt binnen de afgesproken termijn een heldere offerte met daarin: een verfadvies met foto's, de prijs en een opdrachtbevestiging. Indien gewenst laten wij een verftechnisch rapport opstellen door een onafhankelijke partij. Wij komen de offerte graag persoonlijk toelichten.

Vanaf de oprichting in 2007 hebben wij een duurzame relatie opgebouwd met onze klanten en daar zijn wij trots op! Onze dienstverlening kenmerkt zich door een professionele en tegelijkertijd persoonlijke aanpak. 

Het Meerjaren Onderhoudsplan speelt hierbij ook een belangrijke rol: uw woning of bedrijfspand wordt gedurende een periode van 10 jaar onderhouden. U wordt hierdoor "ontzorgd" zonder dat u de regie verliest.

Voortdurende bijscholing garandeert kennis van de producten en hun toepassing, zodat wij in staat zijn elke opdrachtgever een passend advies aan te bieden. Wij werken uitsluitend met de allerbeste merken waaronder Sikkens,Trimetal, Boonstoppel, Caparol, De Vos en Sigma.

 

Maak vandaag een vrijblijvende afspraak!

 

Ga naar de contactgegevens

Klinkenberg6-Monster-16.jpg